Pandantivele sunt unele dintre cele mai populare piese de bijuterii, pentru femei si barbati. Acestea sunt purtate in jurul gatului si pot varia in ceea ce priveste designul, lungimea si materialul. Pandantivele transforma colierele in bijuterii individuale.

Descoperirile din paleolitic demonstreaza ca pandantivele sunt aproape la fel de vechi ca si oamenii. Erau si sunt purtate in cele mai variate culturi si societati si au adesea, nu doar un inteles decorativ, ci si unul mai profund.

Mai ales cu pandantive din aur sau argint, colierele se transforma in bijuterii individuale care contin personalitate. Femeilor le place in mod special sa poarte coliere cu pandantive care sunt, de asemenea, adaptate individual gusturilor si preferintelor lor.

Pandantivele in forma de cruce se poarta adesea ca simboluri religioase – dar sunt adesea purtate impreuna cu propriul semn zodiacal, initialele persoanei dragi sau cu un pandantiv norocos personal.

Pandantive aur

Pandantivele pentru coliere sunt realizate din diferite materiale. Aurul este folosit in special pentru productie, deoarece acest metal pretios este rezistent si confera purtatorului, fie femeie sau barbat, un aspect nobil si exclusivist.

Pandantivele din aur pot fi combinate cu o mare varietate de tinute si, de asemenea, pot imbunatati cu pricepere imbracamintea mai putin eleganta. Doamnele prefera pandantive aur impodobite cu pietre pretioase, cum ar fi diamante, dar si rubine, safire, smaralde si alte pietre pretioase.

Barbatii prefer pandantive din aur simple si minimaliste.

Pandantive Pandora

Colectia de pandantive Pandora include in mod firesc pandantive din aur si argint, dar si din alte materiale care nu oxideaza.Pandora a construit o colectie minunata de bijuterii bazata pe tema colectiva. Inelele fine Pandora, coliere, bratari si, desigur, pandantive sunt o parte importanta a colectiei de bijuterii Pandora.

Prin diferite stiluri care se adapteaza in design de-a lungul anului, Pandora a reusit sa vanda o colectie de pandantive pentru femei si barbati de inalta calitate. Desigur, pandantivele Pandora se potrivesc cu lantul potrivit din argint, aur sau otel inoxidabil.

Pandantive argint

La fel ca moda vestimentara, un pandantiv poate sublinia un anumit stil la moda. Modelele de pandantive argint sunt deosebit de potrivite pentru aceasta. Acestea atrag priviri admirative si impodobesc decolteul.

Tipul de pandantiv ales, este un aspect important, mai ales daca vrei sa iasa in evidenta la o tinuta de succes. Pandantivele din argint ofera, de asemenea, informatii despre caracterul personal.

Nu numai ca sunt un detaliu foarte important, dar si prelucrarea materialului este importanta. De exemplu, daca o persoana poarta un pandantiv foarte mic si simplu din argint, persoana respectiva este mai probabil sa fie rezervata, care nu vrea sa atraga multa atentie si este fericita cu lucrurile simple din viata.

Daca pandantivul din argint este mare si extravagant, persoana care il poarta ar putea fi o persoana complet diferita. Probabil ca isi doreste sa iasa in evidenta, iar pandantivul il poate face sa se bucure de atentie.

Pandantive barbati

Datorita vedetelor masculine proeminente de la Hollywood, cum ar fi Brad Pitt si Johnny Depp, subiectul pandantivelor nu mai este rezervat doar femeilor. In anii miscarii hippie, bijuteriile masculine erau inainte de neimaginat.

Multi barbati au trebuit sa se limiteze doar la verighete, ace de cravata si ceasuri. Astazi, bijuteriile nu sunt rezervate doar rockerilor, rapperilor si cantaretilor de hip-hop – fiecare barbat se poate decora singur, dupa cum vrea, cu pandantive barbati.

Sunt deosebit de populare in randul barbatilor constienti de moda, in toate variantele, fiind adaptate la diferite tinute, cu atentie la detalii.
Poti combina pandantive barbati in orice stil la moda indiferent de varsta pe care o ai.

Daca porti un costum la moda, cu o camasa fara cravata, cele mai bune pandantive subtile sunt cele din argint cu elemente mici. Cu blugi si tricouri (cu sau fara sacou de piele) pandantivul poate fi din argint solid, care este completat de elemente din piele.

Pandantivele exceptionale cu ornamente arata deosebit de stilate si subliniaza aspectul masculin. Strada si imbracamintea sport sunt predestinate pentru lanturi atragatoare, cu pandantive mari din aur.

O alta varianta pentru acest stil de imbracaminte sunt colierele casual din piele cu pandantive barbati de surfer.

{{clean2}}
{{clean3}}