A ajuta nou-nascutul si viitorul copil sa intre intr-o rutina fericita si un model de somn linistit este probabil unul dintre lucrurile de top pe lista de dorinte a noilor parinti.

Si cu un motiv intemeiat – cei dintre noi care au suferit de privare de somn in timpul primilor ani de la nastere si au incercat sa treaca peste aceste zile stiu cat de greu este.

Blana de oaie, dar in special blana de miel poate juca un rol esential in acest proces dificil, deoarece ofera confort natural si este termostatica.

Exista, de asemenea, dovezi care sugereaza ca un covor din blana de miel poate avea beneficii suplimentare pentru sanatate pe masura ce copilul tau creste. Haideti sa vedem cateva dintre acestea:

Blanurile de miel sunt moi si amelioreaza

La Mango+Bloom, toate pieile de animale sunt de calitate premium, ceea ce inseamna ca vei gasi piei de vaca tabacite in mod traditional si blanuri de oaie care sunt realizate din cele mai moi piei de miel.

Stratul exterior de proteine ​​pe o fibra de lana este foarte neted si moale la atingere. Acest lucru este reconfortant si inseamna, de asemenea, ca exista mai putina rezistenta pe pielea tanara a bebelusilor pe masura ce se misca pe ea.

Fibrele de lana sunt, de asemenea, de sustinere, deoarece sunt proiectate foarte inteligent, la fel ca arcurile minuscule, absorbind presiunea si redistribuind greutatea uniform pe o suprafata, fara a se aplatiza.

Blanurile de miel sunt termostatice

Lana are calitati naturale de reglare a temperaturii. Fibrele de lana respira natural si aerul circula liber, eliminand umezeala in noptile calde de vara.

La temperaturi mai scazute, aceste fibre sunt izolatoare prin captarea si returnarea caldurii eliberate de corp. Acesta este motivul pentru care spunem intotdeauna ca blana de oaie este calda iarna racoroasa vara!

Bebelusii, in special nou-nascutii, prematuri sau cu greutate mica au mecanisme de temperatura fragile, astfel incat aceasta calitate ii poate ajuta intr-adevar sa-si regleze temperatura, ceea ce la randul sau ii poate ajuta sa se odihneasca mai confortabil si mai mult timp.

Blanurile de miel pot ajuta cu alergii si astm

Exista dovezi care sugereaza ca utilizarea blanei de oaie poate ajuta la protejarea impotriva dezvoltarii astmului si a alergiilor la copiii mici datorita existentei microbilor in pielea de oaie care ajuta la intarirea sistemului imunitar.

In plus, acarienii de praf, care pot fi un iritant major, nu traiesc in lana, ceea ce face din lana un remediu natural pentru afectiunile astmatice atunci cand apar.

4 thoughts on “Cum blana naturala de miel poate ajuta copilul sa doarma mai bine?

  1. Este incurajator sa vad ca exista initative si solutii la nivel global pentru a contracara efectele negative ale poluarii asupra mediului. Ar trebui sa ne inspiram din aceste exemple si sa actionam la nivel individual.

  2. Sunt impresionata de statistici prezentate in articol, care arata cat de mult s-a deteriorat mediul inconjurator din cauza activitatilor umane. Trebuie sa ne schimbam obiceiurile pentru a proteja planeta pentru generatiile viitoare.

  3. Felicitari pentru abordarea acestui subiect delicat si necesar! Este responsabilitatea noastra sa ne implicam activ in protejarea naturii si a resurselor sale. Fiecare gest conteaza in lupta impotriva poluarii.

  4. Articolul este foarte interesant si informativ, mi-a deschis ochii asupra unor aspecte pe care nu le luasem in considerare pana acum. Este important sa fim constienti de impactul comportamentului nostru asupra mediului inconjurator.

Comments are closed.