Ambitia si etica ta stricta de munca reprezinta doua dintre cele mai bune caracteristici ale tale, dar, in 2020, te vei indragosti cand vei intalni o persoana care iti va reaminti ca ai foarte multe de trait in afara locului de munca.

Ianuarie

Iti va sustine cariera si telurile in proportie de 100%, te va incuraja, nu iti va sta in cale – insa, iti va aduce aminte ca este important sa mai iei ochii din ecranul calculatorului, sa iti deschizi ochii, sa experimentezi lumea din jurul tau; iti va reaminti ca munca este importanta, dar la fel de importante sunt si familia, prietenii, grija de sine, micile bucurii si prosteala.

Februarie

Te vei indragosti subit – de o persoana pe care nu o placeai inainte in acest sens, dar a carei incredere relaxata in sine a inceput sa iti atraga usor atentia. Va fi o persoana care ti-a apreciat de la inceput caracterul vesel si vioi, dar care te-a provocat sa te deschizi mai mult fata de lume, care te-a incurajat sa nu te temi sa dai drumul unor lucruri, sa lasi curentul sa te poarte.

Martie

Te vei indragosti in 2020 cand vei intalni o persoana care, intr-un final, va avea grija de tine. Intotdeauna ii pui pe ceilalti inaintea ta, avand grija de toata lumea din jur si neacordandu-ti un moment pentru a te gandi la tine sau pentru a-ti face din nevoi o prioritate.

Deci, cand vei intalni persoana care vede in tine un om pe care vrea sa il faca fericit, de care vrea sa aiba grija si pe care vrea sa il ajute – in loc sa vada in tine doar o unealta pentru favoruri – te vei indragosti bine si repede.

Aprilie

Fiind o persoana constienta de propriile emotii si nevoi, te vei gasi intr-o relatie cu cineva care te face sa simti ca nu mai trebuie sa iti ceri scuze pentru sentimentele tale intense.

In trecut, intotdeauna iti era putin jena fata de cat de deschis si concret puteai vorbi despre tine sau despre nevoile tale, dar, in 2020, intr-un final te vei gasi in compania unei persoane care te iubeste pentru cine esti cu adevarat si care te ajuta sa fii o persoana autentica, asa cum nu te-ai simtit niciodata cu altcineva.

Mai

Fiind o persoana extrem de motivata, concentrata si mereu pe faza, intotdeauna ai o lista de un km cu lucrurile pe care vrei sa le faci, locurile in care ti-ar placea sa mergi, teluri pe care vrei sa le atingi.

Dar, in 2020, te vei indragosti de cineva care iti va diminua aceasta nerabdare, in loc sa ti-o alimenteze. In trecut, simteai ca ceva te trage incontinuu in jos sau ca persoanele apropiate te retin – fiindu-ti teama ca nu te vor lasa sa inaintezi sau ca te vor devia de pe calea ta catre realizarea visurilor.

Dar aceasta persoana va fi cea care te va face sa simti ca, intr-un final, le poti avea pe ambele – ca si cum ti-ai gasit propria versiune de calm, in care simti iubirea si fericirea suprema, ai un partener si, in acelasi timp, continui sa te dezvolti, sa te autodepasesti si sa descoperi lucruri noi in fiecare zi.

Iunie

In 2020, te vei gasi in relatia la care ai visat mereu – cu o persoana sensibila, iubitoare si blanda, care nu te plictiseste, nu te lasa sa iti pierzi interesul sau rabdarea.

Va fi cineva care intelege ca, in ciuda simtului tau minunat al umorului, esti sensibil/a si poti fi ranit/a foarte usor; de asemenea, va fi o persoana care te face sa simti ca ai putea vorbi cu ea despre aproape orice, fara ca discutia sa devina vreodata plictisitoare sau nesemnificativa.

Iulie

Avand o fire magnetica si prietenoasa, pe cat de usor ti-ar fi sa iti gasesti amici, iti va fi foarte greu sa te deschizi si sa accepti idea unor relatii serioase.

Deci, in 2020, te vei indragosti cand vei intalni persoana de care nu credeai niciodata ca te-ai putea indragosti – dar care ajunge sa devina extrem de fascinanta pentru tine cu abilitatea sa de a te face sa simti un confort, o energie si o invigorare imediat ce ii esti prin preajma (in loc sa resimti o stare de extenuare sau oboseala sociala).

August

Vei ajunge sa ramai cu o persoana care te infrunta si care nu te lasa sa scapi cu orice. Va intelege ca ai o predispozitie naturala catre autoritate si certitudine, iubind si respectand in acelasi timp aceasta calitate; dar iti va atrage atentia cand va fi nevoie, se va apara si se va asigura ca relatia se imparte 50-50, nepermitand legaturii voastre sa devina un spectacol condus doar de tine.

Septembrie

In 2020, te vei indragosti de cineva care te ajuta sa dezvalui anumite emotii pe care nimeni altcineva din trecut nu a reusit sa ti le descopere (dar la modul bun).

In trecut, simtul tau de auto-conservare ti-a permis sa te detasezi sau/si sa ii critici pe cei apropiati – inconstient cautand moduri de a-i indeparta inainte sa te atasezi prea tare de cineva. Dar, in 2020, te vei indragosti de cineva care te ajuta sa te expui riscurilor si care te face sa vrei sa nu te mai temi de propriile sentimente – pentru ca, fiind in preajma sa, te va trezi si te va face sa simti ca traiesti.

Octombrie

Fiind o persoana extrem de calma, care isi evalueaza foarte bine respectului de sine, vei gasi pe cineva care te va face sa vrei si mai mult de la tine, care te ajuta sa simti ca nu iti pierzi individualitatea atunci cand ii esti prin preajma. Te va incuraja sa iti urmezi propria cale, sa ai o viata in afara relatiei si sa descoperi solutia prin care puteti deveni o echipa, acordandu-va in acelasi timp o perioada pentru a realiza cine sunteti voi ca indivizi.

Noiembrie

In 2020, te vei indragosti de aceea persoana care se afla pe aceeasi lungime de unda cu tine. Intotdeauna ai avut o minte rapida, cu multe idei si, in trecut, te-ai chinuit sa inveti cum sa permiti unei alte persoane sa te descopere, pentru ca ti-ai protejat individualitatea.

Dar aceasta persoana te va face sa simti ca poate ramane la acelasi nivel cu tine – cineva care poate face fata energiei tale, care te intelege fara ca tu sa te explici si care te iubeste fara sa dezvolte o dependenta sau sa se bizuiasca total pe tine.

Decembrie

In anul nou, te vei indragosti de o persoana care strapunge tendinta ta de a gandi si de a iubi intr-un mod extrem de controlat si logic – cineva care iti rastalmaceste lumea in cel mai bun mod.

Iti va adora simtul umorului si intotdeauna iti va oferi timpul de care ai nevoie, dar iti va arata cum sa traiesti momentul, nu iti va considera temperamentul intimidant, iti va arata cum sa gandesti prin instinct si inima, in loc sa te bazezi doar pe creier.