Descoperă varietatea impresionantă de canapele atrăgătoare și găsește stilul perfect pentru casa ta!

Trebuie sa cititi si

Un ambient modern este definit de detalii, iar o canapea de calitate superioară poate transforma orice spațiu. Dacă v-ați propus să aduceți o schimbare în casa dumneavoastra sau doar în living, avem sugestii care să vă inspire. 

Portofoliul nostru cuprinde canapele diverse: fixe, extensibile, pentru două sau trei persoane, pe colț și multe altele. Acestea sunt doar câteva din opțiunile disponibile pentru a vă ajuta să găsiți canapeaua ideală.

Magazinul online Shopeo.ro, în colaborare cu parteneri de top din România, vă prezintă aceste produse de excepție.

Sugestii de top pentru living-ul dumneavoastră

Canapea extensibilă Combi Crem (2 locuri)

Aceasta poate fi achiziționată de la Vivre. Cu dimensiuni de 190 cm lungime și un confort sporit dat de pernele de spătar și șezut, este o alegere excelentă. Design-ul simplu și culorile elegante sunt potrivite atât pentru spații mici, cât și pentru living-uri mai spațioase. Prețul? Numai 1099 lei.

Canapea extensibilă crem (material textil)

Aceasta impresionează printr-o construcție robustă cu un cadru de lemn și picioare metalice. Cu un design adaptabil, se poate transforma cu ușurință în pat, ideal pentru oaspeții care vă vizitează. Disponibilă la Vivre la prețul de 1279 lei.

Pentru a crea un spațiu armonios, puteți combina aceste canapele cu draperii colorate și un covor mare. La Vivre, puteți explora și fotolii de culori complementare pentru a completa decorul.

Descoperiți mai mult cu Magzy.ro

Dacă sunteți în căutarea altor piese pentru a îmbogăți design-ul interior, Magz.ro vă oferă o gamă largă de produse: covoare, tablouri, mobilier, perne decorative, iluminat și multe altele. Produsele oferite sunt la prețuri accesibile și variate, permițându-vă să selectați ce se potrivește cel mai bine stilului dumneavoastră.

Și nu se oprește aici! Pe Magzy.ro găsiți categorii extinse de produse, de la modă și accesorii, la produse pentru casă și grădină, electronice, jucării, bijuterii și multe altele. O lume de posibilități vă așteaptă! Indiferent de nevoile și gusturile dumneavoastră, există ceva pentru fiecare pe Magzy.ro.

Mici sfaturi pentru întreținerea canapelelor

Pentru a menține aspectul și durabilitatea unei canapele, este esențial să o îngrijești corespunzător. Iată câteva sfaturi pentru întreținerea canapelelor:

Curățare regulată: Folosește un aspirator cu o perie moale pentru a îndepărta praful și murdăria de pe suprafața canapelei. Acest lucru va preveni acumularea murdăriei și deteriorarea țesăturii sau a pielii.

Evitați expunerea la soare: Lumina directă a soarelui poate decolora țesătura canapelelor, așa că încercați să o plasați într-un loc unde nu este expusă la razele solare pentru perioade lungi de timp.

Protejarea suprafeței: Folosiți protecții pentru brațe sau huse, mai ales dacă canapeaua este folosită frecvent. Acestea pot fi îndepărtate și spălate separat, menținând astfel canapeaua într-o stare bună.

Curățarea petelor: Dacă ați vărsat ceva pe canapea, acționați rapid. Folosiți un șervețel sau o cârpă moale pentru a absorbi lichidul și apoi curățați pata cu o soluție adecvată materialului canapelei.

Rotirea pernelor: Dacă canapeaua dumneavoastră are perne detașabile, rotiți-le și schimbați-le din loc în loc periodic. Acest lucru va asigura o uzură uniformă și va prelungi durata de viață a canapelei.

Produse de întreținere specifice: Folosiți produse de curățare și întreținere adaptate materialului canapelei (de exemplu, soluții speciale pentru piele sau spray-uri pentru protejarea țesăturilor). Este întotdeauna indicat să citiți eticheta sau manualul canapelei înainte de a folosi orice produs.

Având grijă corespunzător de canapeaua dumneavoastră, aceasta va păstra aspectul proaspăt și va servi confortabil mulți ani.

Mai multe recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole