Gasirea rochiei de mireasa este probabil cea mai grea parte a planificarii unei nunti

Cu atat de multe marci, stiluri si tesaturi din care sa alegi, pare sa existe intr-adevar un flux nesfarsit de rochii din care sa alegi, si, cand ai gasit o rochie de mireasa care pare sa bifeze toate casutele, exista o cu totul alta lista de oameni pe care sa-i multumesti: soacra, domnisoarele de onoare, partenerul.
 
Desi nu exista nicio indoiala ca alegem o rochie pentru noi insine, exista cu siguranta o mare parte din fiecare mireasa care vrea sa multumeasca si pe persoana cu care urmeaza sa se casatoreasca,iar atunci cand traditia spune ca celalalt nu ar trebui sa-ti vada rochia de mireasa inainte de ziua cea mare, totul este ca un joc de noroc.
 

Ce doresc barbatii de la o rochie de mireasa?

 
Patrundem in mintea masculina, pentru a afla ce i-ar placea mirelui tau sa te vada purtand in timp ce mergi spre altar – si ce nu ar vrea. Majoritatea femeilor stiu ce le place sa poarte si cu greu se bazeaza pe barbati sa le spuna ce arata bine si ce nu.

Nu este ca stilul unei femei nu ii afecteaza pe barbati – ei admira instinctiv o femeie care se imbraca bine – dar asta se intampla adesea inconstient si nu stiuintotdeauna ce arata bine o femeie.
 
Cat despre ceea ce cauta barbatii la o rochie de mireasa, nu avem o prea mare surpriza aici: totul trebuie sa accentueze cele mai bune atuuri ale miresei lor.
 
Cand vine vorba de a-ti alege rochia de mireasa, alege pentru tine si nu pentru el. Daca ti-ai ales deja rochia, care este partea ta preferata din ea?

Fie ca este vorba de dantela, satin, lung, scurt, alb, cu voal sau fara voal, este putin probabil ca atunci cand o mireasa merge spre altar, mirele sa fie prea preocupat de aspectele tehnice ale tinutei pe care o poarta mireasa.
 

Ce spun statisticile?

 
Din punctul de vedere al studiilor facute despre acest subiect, va prezentam mai jos, rezultatelor acestora.
 
Statistica arata ca 93% dintre barbatii intervievati prefera rochiile de mireasa simple in locul rochiilor stralucitoare ce au aparut ca alternativa la rochia de mireasa clasica.

Motivele sunt multiple: rochia de mireasa arata perfect, este eleganta, fermecatoare, feminina.

 
O alta statistica spune ca 82% dintre partea masculina adora la rochia de mireasa decolteul in forma de inima, rochia fiind fara bretele. De ce? Barbatii sunt fanii liniilor curate, fara multa agitatie sau detalii. Decolteul in forma de inima, in special, produce un bust in forma de inima pe care barbatiiilgasesc foarte atragator.
 

Rochia de mireasa perfecta

 
O surpiza mare vine din partea barbatilor, avand in vedere ca 91% dintre ei prefera un voal sau o trena de mireasa scurta, in locul celei lungi, adorata, de multe ori, miresele noastre.

Ei reprezinta partea practica a noastra, trena lunga pentru barbati mai mult incurca, din punctul lor de vedere. Lor le place functionalitatea pentru ringul de dans, unde un voal lung sau o trena imensa ar fi total nefunctionala in aceasta parte importanta a nuntii.
 
Pentru a intari acest punct de vedere, 82% isi doresc sa se mearga pe un stil simplu,aerisit. Astfel o rochie de mireasa trebuie sa arate si sa te faca sa te simti confortabil, fara modele dantelate exagerate, fara zece straturi de tul sau material care sa te tina pe loc la fiecare miscare.
 
Ca o concluzie insa, trebuie sa tineti cont de faptul ca majoritatea barbatilor nu isi vor aminti detaliile rochiei si nici nu vor putea distinge de ce a fost totul atat de bine pentru mireasa.

Raspunsul la intrebarea de la care am pornit „Ce cred barbatii despre rochiile de mireasa?” este dat de o alta intrebare: ” Mireasa arata minunat?”.
 
Aproape intotdeauna, se va oferi drept raspuns un DA, concluzionand ca chipul unei mirese, plin de bucurie si fericire, este ceea ce ii intereseaza cel mai mult pe barbatii zilelor noastre.

4 thoughts on “Ce cred barbatii despre rochiile de mireasa?

  1. As aprecia faptul ca autorul ar fi putut adauga mai multe exemple concrete pentru a ilustra argumentele prezentate. Cu toate acestea, consider ca informatiile oferite sunt valoroase si merita sa fie luate in considerare.

  2. Ma bucur ca am citit acest articol pentru ca mi-a deschis ochii asupra unor aspecte pe care nu le luasem in considerare pana acum. Este important sa fim informati si constienti de realitatea din jurul nostru.

  3. Sunt de acord cu ideile expuse in articol si cred ca este important sa discutam deschis despre aceste aspecte. Este necesar sa constientizam problemele prezentate si sa incercam sa gasim solutii eficiente.

  4. Articolul este foarte interesant si informativ, oferind o perspectiva noua asupra subiectului abordat. Mi-au placut argumentele prezentate si modul in care autorul a structurat informatia.

Comments are closed.