Cum puteti opri sforaitul si apneea in somn cu ajutorul unui simplu suc

Trebuie sa cititi si

Actul de a dormi reprezinta aproximativ o treime din durata noastra de viata. Nu este vorba doar de timp, ci si de faptul ca somnul influenteaza aproape oricare sarcina pe care trebuie sa o facem si calitatea actiunilor pe care vrem sa le indeplinim. Daca ne gandim in acest context – calitatea somnului influenteaza calitatea vietii – avem sanse mai mari sa luam somnul in serios.Sforaitul se manifesta prin perioade de respiratii zgomotoase, gafaieli si mormaituri pe care le facem in somn. Daca avem un partener cu care dormim, sansele sunt ca sforaitul ii intrerupe abilitatea de a dormi, care in schimb, afecteaza lucrurile pe care el/ea trebuie sa le faca (banuim ca deja v-au pus in tema!)

Precum este definit de Institutul National de Cardiologie, Pneumologie si Vascularizare, apneea in somn este „o tulburare comuna, prin care aveti una sau mai multe pauze de respiratie sau respiratii false in timp ce dormiti.”

Astfel de intreruperi ale respiratiei pot dura undeva intre cateva secunde pana la cateva minute si pot aparea de pana la 30 de ori sau mai mult pe ora.

Fara nicio surpriza, aceasta tulburare conduce la o calitate slaba a somnului si la episoade frecvente de somnolenta in timpul zilei.

La momentul actual, exista tot felul de medicamente si inventii facute pentru alinarea sforaitului. La fel se poate spune si in cazul apneei in somn. Insa, este intotdeauna mai bine sa folositi solutii naturale, deoarece acestea vor fi receptate mult mai bine de catre corp.

Acest suc poate reduce perioadele de sforait sau de apnee in somn

Dieta prin sucuri a devenit o metoda uzuala pentru persoanele care incearca sa obtina multiple beneficii pentru sanatate, de la suplimentarea vitaminelor si a nutrientilor pana la contracararea tulburarilor medicale diagnosticate.

Ingredientele folosite in suc sunt, de cele mai multe ori, crude si nemodificate (nealterate), care vor savarsi doua aspecte: (1) vor fi mai usor de digerat si (2) permit asimilarea maximului de beneficii nutritionale (de cele mai multe ori, alimentele procesate sunt facute prin anumite procedee care sustrag valoarea nutritionala din ele.) De obicei, astfel de sucuri sunt, in mare parte, facute din fructe si legume crude.

Citeste continuarea articolului aici: Cum puteti opri sforaitul si apneea in somn cu ajutorul unui simplu suc

Mai multe recomandate

Ultimele articole