Cum poti alege cele mai bune noptiere?

Trebuie sa cititi si

In timp ce un pat este probabil cea mai importanta componenta a designului dormitorului tau, noptierele sunt pe locul secund in mobilierul crucial pentru dormitor.

Ele adauga un element atat de stil, cat si de practic spatiului tau. Dar cu siguranta nu sunt de o marime unica.

Noptierele sunt disponibile in toate dimensiunile, formele si stilurile, ceea ce face ca gasirea perechii perfecte sa fie putin dificila – ca sa nu mai vorbim de cat consumatoare de timp este!

Alege cele mai bune noptiere si dormitorul tau va avea un plus de functionalitate. Exista, de asemenea, cateva consideratii si reguli generale de retinut, care te pot ajuta in acest proces.

Chiar daca vrei noptiere ieftine, este recomandat sa tii cont de sfaturile de mai jos.

Unul dintre primele lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare in cautarea noptierei potrivite este sa decideti cate doriti – una sau doua.

Majoritatea dormitoarelor au doua noptiere moderne, mai ales daca doua persoane impart patul, asa ca fiecare persoana are o suprafata pentru lumina si tot ce vrea sa pastreze in apropiere.

Dar amintiti-va – nu trebuie sa fie un set potrivit. Pentru cuplurile cu stiluri diferite sau nevoi diferite de la o noptiera, puteti alege noptiere diferite. Puteti chiar alege noptiere suspendate daca va plac mai mult.

Dimensiunea camerei tale va ajuta la dictarea cate noptiere sa includa. In timp ce doriti ca noptierele sa functioneze pentru nevoile amandurora, nu veti dori sa alegeti o pereche doar pentru ca aceasta sa copleseasca spatiul si sa faca camera sa se simta nefunctionala.

Daca o parte a patului tau se afla la nivel de perete (obisnuit in camerele pentru copii sau in spatiile mai mici) sau daca esti doar tu in camera ta, cu siguranta te poti descurca cu o singura noptiera. Pentru camera copiilor putei opta pentru modele dedicate de noptiere pentru copii.

Tipuri de noptiere

Urmatorul lucru de luat in considerare este ce tip de noptiera vrei. Exista multe dimensiuni si stiluri diferite – de la o noptiera traditionala la o simpla masuta laterala, o noptiera vintage sau chiar si dulapuri mici sau un raft de carti montat pe perete pentru o piesa de mobilier 2 in 1! Totul depinde de ceea ce ai nevoie de la noptiera ta.

Dimensiuni noptiera

Citeste continuarea aici: Cum poti alege cele mai bune noptiere?

Mai multe recomandate

Ultimele articole