Cum îţi alegi geanta potrivită

Trebuie sa cititi si

Geanta reprezintă accesoriul cel mai ofertant atunci când vrei să dai o notă personală şi originală ţinutelor tale.

Este foarte important ca geanta pe care o alegi pentru a-ţi accesoriza ţinutele să se potrivească întregului look, dar şi contextului în care va fi purtată.

Astfel, pentru ca geanta ta să cadreze perfect outfit-ului şi contextului, este recomandat să ţii cont de câteva detalii.

Mărimea şi design-ul genţii

Stiliştii şi creatorii de modă acordă o foarte mare importanţă categoriei genti dama, astfel că piaţa de specialitate oferă doamnelor posibilitatea de a-şi alege unele dintre cele mai variate modele, destinate tuturor contextelor.

Astfel, îţi poţi procura genţi de dimensiuni mici sau poşete, genţi tip poştaş, servietă sau mapă, genţi office, genţi de mână sau de umăr, genţi mari şi generoase, simple, accesorizate sau extravagante şi extrem de îndrăzneţe.

Vei alege o poşetă  de dimensiuni mici atunci când vrei să îţi completezi o ţinută elegantă.

O geantă tip office este ideală pentru mersul la birou sau pe durata unei întâlniri de afaceri, iar geanta de mână va completa cu succes o ţinută casual destinată ieşirilor cu prietenii sau plimbărilor prin oraş.

O geantă supradimensională va cadra perfect cu o abordare urban casual, fiind potrivită mersului la cumpărături.

Dacă vrei să ai libertate de mişcare şi adopţi frecvent ţinutele sport, o geantă crossbody te va ajuta să îţi creezi un aer detaşat şi degajat.

Unui  look casual sau sport i se va potrivi chiar şi un rucsac modern, fabricat din piele şi accesorizat  cu diferite elemente decorative.

Citeste continuarea articolului aici.

Mai multe recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole