Canapeaua perfecta pentru intreaga familie

Trebuie sa cititi si

Mobila care nu poate lipsi din nici un living este canapeaua. Dupa cum bine stim, durata de viata a unei canapele nu este infinita, la fel ca cea a unei saltele de pat sau cea a telefonului mobil, de exemplu.

Fiecare dintre noi petrece cel mai mult timp in living pe canapea, din aceasta cauza este foarte important sa investim timp pentru a o alege si bani, pentru a avea o calitate buna si o rezistenta mai lunga o data cu trecerea anilor.

Trebuie sa ne gandim bine inainte de a achizitiona o canapea, tinand cont de membrii familii noastre, cati sunt la numar si daca avem copii sau animale de companie, sa avem in vedere sa alegem o tapiterie mai rezistenta atat ca tesatura cat si culoare, aici referindu-ne la pete.

O canapea este o piesa de mobilier pe care nu o schimbi foarte des, asa ca este necesar sa investesti intr-un produs de calitate. De aceea, iti venim in ajutor si iti oferim cateva sfaturi pentru a alege canapeaua perfecta pentru tine si familia ta.

Dimensiunea corespunzatoare pentru o canapea?

In momentul alegerii canapelei trebuie sa luam in calcul spatiul de care dispunem in living si forma acestuia, ca sa nu intampinam probleme atunci cand adaugam si celelalte piese de mobilier, fara sa trebuiasa sa le inlaturam pentru a putea trece.

Cand nu beneficiem de multe spatii de depozitare in casa, trebuie sa tinem cont ca avem nevoie de o canapea unde sa putem pune lenjeria de pat, pernele si pilota, iar canapeaua extensibila iti poate oferi acest lucru.

Daca ai un spatiu generos in sufragerie, poti alege o canapea cu trei locuri sau un coltar, care cu siguranta va fi placul familiei. In schimb, daca locuiesti intr-o garsoniera si nu ai prea mult spatiu, cel mai bine ar fi sa alegi o canapea cu doua locuri sau una extensibila, care se poate transforma oricand intr-un pat confortabil.

Ce material este mai potrivit pentru o canapea?

Citeste continuarea aici: Canapeaua perfecta pentru intreaga familie

Mai multe recomandate

Ultimele articole