Amenajarea unui living lung si ingust

Trebuie sa cititi si

Pentru un astfel de living exista cateva reguli care ar trebui respectate in ceea ce priveste amenajarea, astfel incat sa obtinem atmosfera mult dorita.

Daca decorarea unui living normal ni se pare o provocare, amenajarea unui living lung si ingust ne poate da foarte multe batai de cap, de la neclaritatile legate de dimensiune si cum se va vedea, daca va ramane sau nu suficient spatiu de trecere, pana la intrebarea daca mai avem putin loc sa adaugam inca un obiect de mobilier.

In mod cert, pentru a scapa de aceste intrebari, noi te ajutam cu cateva sfaturi pentru a obtine un spatiu care sa nu para asa de ingust la prima vedere.

Incepe cu masuratorile

Inainte a achizitiona piesele de mobilier pentru living, este important sa stii care sunt dimensiunile exacte ale camerei. Nu e o idee buna sa mobilezi un living ingust cu obiecte masive de mobilier, pentru ca atmosfera va fi una prea incarcata si nu te vei putea deplasa prin camera cu usurinta. Masoara cu atentie si fa o schita cu cotele. Iti va fi de folos mai tarziu.

Largeste spatiul cu ajutorul culorilor

Cea mai simpla metoda de a mari vizual un spatiu este sa folosesti o paleta cromatica in nuante cat mai deschise si luminoase. Daca livingul tau este lung si ingust, poti alege o vopsea deschisa la culoare pentru peretii lungi, iar pentru cei ingusti poti opta pentru un tapet in dungi orizontale sau poti pozitiona in acea zona piese de mobilier in culori mai inchise, cum ar fi o biblioteca sau o vitrina. Totusi, ideal ar fi sa varuiesti intreaga incapere in alb sau intr-o nuanta cat mai luminoasa.

Stabileste un punct de atractie

Citeste continuarea aici: Amenajarea unui living lung si ingust

Mai multe recomandate

Ultimele articole