Amenajarea biroului atunci cand iti desfasori activitatea de acasa

Trebuie sa cititi si

Noul, iminentul – si uneori necesar – mod de lucru pe care il traim acum este de acasa, in afara locului de munca obisnuit.

Nu este vorba doar de o schimbare la nivel profesional sau mental, ci si de predispozitia mediului in care traim.

Munca de acasa a devenit o realitate pentru multi angajati. Ideea de a lucra de acasa s-a normalizat brusc, cu avantajele sale mari, dar si cu dezavantajele sale.

Unora le va fi mai mult sau mai putin dificil sa se adapteze la noua rutina, dar nu exista nicio indoiala ca, daca nu ai mai facut acest lucru pana acum, este timpul sa iti adaptezi locuinta cu mobilierul potrivit.

Pentru a lucra cu un computer de acasa, nu ai nevoie de prea mult spatiu. Dar trebuie sa tii cont de faptul ca vei petrece multe ore stand jos si ca ai nevoie de un loc in care sa poti lucra confortabil si sanatos.

De ce mobilier si decoratiuni ai nevoie pentru a putea lucra de acasa? Cum sa adaptezi un birou sau o camera de zi astfel incat sa poti lucra confortabil la calculator? Iata cateva sfaturi.

Alege, pentru birou, un spatiu cu lumina naturala

Cauta, pentru amplasarea biroului la care lucrezi, un loc care beneficiaza de cat mai multa lumina naturala.

Cu lumina din partea ta stanga, sau frontal, plaseaza biroul cat mai aproape de una dintre ferestrele din camera.

Daca il vei aseza chiar in fata geamului, cu o latura deasupra caloriferului de exemplu, el va fi bine integrat in decorul din restul camerei si vei economisi astfel si spatiu.

Personalizeaza-l cu cateva obiecte care sa te inspire

Citeste continuarea aici: Amenajarea biroului atunci cand iti desfasori activitatea de acasa

Mai multe recomandate

Ultimele articole