5 metode prin care iti poti remedia pe cale naturala fibromialgia

Trebuie sa cititi si

Fibromialgia afecteaza foarte multe persoane cu varste cuprinse intre douazeci si cincizeci de ani. Se manifesta prin dureri pe care nu ti le poti explica.Pentru inceput, ce este fibromialgia? Este o afectiune inflamatoare cronica ce se manifesta prin dureri musculare si articulare, precum si printr-o stare de extenuare.

Simptomele uzuale sunt problemele gastrointestinale, depresia, oboseala cronica, durerile severe, rigiditate si sensibilitate, probleme de concentrare si dificultatea de a adormi.

De obicei, diagnosticul va confirma fibromialgia cand doctorii descopera ca pacientii reactioneaza la unsprezece din optsprezece zone sensibile ale corpului.

Nu prea exista cauze cunoscute pentru fibromialgie. Afecteaza in jur de 5 milioane de oameni din Statele Unite, adica intre 2 si 4 procente din intreaga populatie a tarii. In plus, noua din zece persoane care sufera de aceasta afectiune sunt femei.

Tratarea fibromialgiei prin medicamente conventionale
Medicii si cercetatorii au incercat sa foloseasca medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), antidepresive si analgezice pentru a trata fibromialgia. Dar aceste medicamente nu par sa fie foarte eficiente.

Foarte multe analgezice sunt destul de slabe si ineficiente impotriva nivelului ridicat de durere cronica pe care persoanele cu fibromialgie il resimt. Daca administrezi si combini foarte multe medicamente cand incerci sa combati fibromialgia, ai putea suferi de pe urma efectelor secundare.

De asemenea, unele analgezice ar putea da dependenta. Asta poate conduce la probleme mai serioase decat fibromialgia.

Care sunt cauzele? Care sunt remediile?
Inflamatiile cronice, stresul emotional si fizic sunt doar cativa dintre factorii care pot contribui la declansarea afectiunii. Foarte multe cercetari recomanda schimbarea stilului de viata. Aceasta modificare s-ar putea dovedi mai mult decat suficienta pentru a tine fibromialgia sub control.

Cat despre remediile naturale, iata o lista.

Consuma nutrienti antiinflamatori

Citeste continuarea articolului aici: 5 metode prin care iti poti remedia pe cale naturala fibromialgia

Mai multe recomandate

Ultimele articole